LOXONE WALL SPEAKER

Елегантен дизайн, мощен звук

ВИСОКО КАЧЕСТВО НА ЗВУКА

Високоговорителят е перфектно балансиран с два баса и един високочестотен високоговорител разположени във висококачествен корпус.Тази комбинация осигурява необходимото високо качество на звука.

СОЛИДНА КОНСТРУКЦИЯ

Използва се иновативно PVC покритие, което обхваща дървената обвивка и дава възможност на говорителя да бъде стабилен, когато е поставен на шкаф или на маса, но също така спомага и за качеството на звука. Теглото и е само 3,4 кг., което е идеално за стенен монтаж.

SLIMLINE ДИЗАЙН

Стенинят високоговорител се вписва идеално в заобикалящия го интериор. Визуално той е ненатрапчив, което не пречи звуковите му възможности да са впечатляващи.

ПЕРФЕКТНА КОМБИНАЦИЯ

Новият продукт на Loxone е идеален за модернизация и е съвместим с гамата LOXONE Multiroom Audio. Необходимо е единствено да свържете говорителя към усилвателя и той е готов за работа. По този начин вие ще можете да чуете вашите любими мелодии от музикалния сървър с най-високо качество на звука.

МУЗИКА ЗА ВАШИТЕ УШИ 

Новият LOXONE WALL SPEAKER е създаден за елементарен стенен монтаж, но се вписва отлично и на различни други места. Като например върху шкафа, в кабинета, в кухнята или в спалнята...........където и да решите да го поставите си гарантирате високо качество на звука.

 

СТЕРЕО ЗВУК

Могат да бъдат комбинирани две Loxone Wall Speakers, за да се създаде  стерео звук във вашия дом. Използването им  създава илюзията за surround звук.