Интелигентен контрол на вашите щори

 Интелигентно засенчване

В Умната къща на Loxone, вашите щори винаги знаят какво сами да направят. Всяка сутрин ще се будите от естествената светлина и същевременно тази светлинна енергия ще бъде използвана за отоплението на вашия дом. По-късно същия ден, щорите автиматично се спускат, за да предпазят вашите стаи от прекалено затопляне, а привечер се затварят, за да Ви осигурят необходимата почивка и спокойствие.

 Всичко е под контрол

Независимо дали притежавате щори, тенти или сенници Вашата Умна къща може да ги обедини и управлява централизирано.

 Използване на енергията на слънцето

Вашата Умна къща използва енергията на слънцето, за да поддържа стаите ви с подходяща температура.Щорите са дръпнати, докато не се достигне желаната температура през деня, като след достигането и се спускат, като предпазват помещенията от прегряване.

 Набор от опции за контрол

Независимо дали чрез ключ, дистанционно управление и уеб браузър вашите интелигентни щори са лесни за управление.Можете да ги управлявате дори когато сте в движение чрез мобилното приложение на Loxone.

Защита от лоши метерологични условия

Щорите могат да бъдат интегрирани със сензори за дъжд и вятър, което осигурява автоматичната им реакция при първия сигнал за влошаване на времето (примерно при първата гръмотевица).

 Aвтоматично уединение

След дълъг ден вашите щори Ви осигуряват релаксираща и успокояваща обстановка, която ви гарантира пълно уединение.

Палави деца

Ако децата ви обичат да си играят с ключове и дистанционно управление, можете да  ограничите достъпа им до тях, като управлявате вашите щори директно от своя смартфон.

Мобилни групи

Можете да групирате уплавлението на вашите щори. Примерно първа група - първи етаж, втора група - западно крило и т.н. Всичко зависи от вашите желания, като няма ограничения на броя групи, които може да създадете.