Основните функции на една ръка разстояние

Всичко, което вие е необходимо е едно докосване на дсиплея! С Loxone е лесно, бързо и удобно да се въведат практични и полезни команди за управление на вашия дом. Малко повече информация за възможностите на Loxone.

Акценти  - ето някои от основните команди, които можете да изпълнявате с основните функции на Loxone:

Хибернация! Сложете дома си да "спи" до вашето завръщане

 

 

 

Просто натиснете подходящия бутон и вашия дом ще изпадне в състояние на хибернация (дълбок сън) до момента на вашето завръщане. Това се изразява в изключване на всички светлини от разстояние, намаляване на мощността на всички електрически усторйства и затваряне на всички щори и завеси. И това можете да направите само за няколко минути!

 

 

 

Изключете консуматорите на енергия!

Можете да намалите консумацията на енергия във Вашата къща само с едно натискане на похдодиящия бутон. Всички устройства телевизори, DVD/Blu-Ray плейъри, HiFi системи, компютри и т.н. се нуждатят от енергия дори и когато са в режим standby. Решението е създаване на проста централна функция, която да ограничава тази тяхна консумация и ще започнете дори да спестявате пари и  дори ще помогнете на околната среда.

 

 

 

 

 

 

                                    

                                     Направете стаите за вашите деца по-безопасни 

Изключване на всички неизползващи се контакти в стаята на вашето дете, като по този начин му осигурявате безопасност и си гарантирате вашето спокойствие. Много често много от контактите в детските стаи остават не използвани за месеци, защо не премахнете тяхната мощност и не ги направите дестйващи отново когато са ви необходими.Това може да стане бързо, лесно и удобно с Loxone.

 

 

 

 

 

 

Искате да гледате филм? -наслаждавайте се на изживяването с Loxone

Създайте перфектното домашно кино с  Loxone Stop, който ви дава възможност да не пропилявате времето си в търсене на три или повече различни дистанционни, а просто с едно натискане на бутона да се включва телевизора, DVD/Blu-Ray плейър и озвучителна система, като телевизорът е винаги на правилния канал, звукът е нагласен според вашите изисквания, завесите са спуснати и осветлението е затъмнено. Просто трябва да седнете и да се насладите на филма. Е на кого му е нужно да ходи на кино?

Това са само част от възможностите на централните функции на Loxone, които бихте могли да създадете. Като разбира се няма ограничение във функциите, които може въведете с Miniserver -а на Loxone. Единственото, което ви е необходимо, за да създадете своя мечтан дом е вашето въображение......

Едно обикновено решение за централните функции на Loxone

Miniserver-ът е сърцето на  на Loxone. С него вие можете да автоматизирате абсолютно всичко: осветление, отопление, завеси, системи за сигурност и т.н. Универсалността на Loxone го прави най-доброто решение като система за контрол във вашия дом.