Контрол на Вашата сауна

Искате ли да управлявате Вашата сауна така както си желаете? Loxone Ви дава възможност за създаване на индивидуални програми за управление на вашата сауна.

Възможностите на  Loxone

Вашата сауна - Вашият начин!

Всеки има различен вкус. За това Loxone ви дава възможност да променяте температура, влажност, осветление, аромати в сауната така както пожелаете. С Loxone всеки може да си създаде своя индивидуална сауна програма. Единственото, което трябва да направите е да изберете подходящата програма чрез ключа на стената и да се насладите на вашата сауна. Също така, можете да променяте настройките лесно и бързо от вашия смартфон или таблет когато си пожелаете.

Мониторинг доказващ сигурност

Контролът на сауната чрез Loxone предпазва както нея такаи и вашия дом чрез интелигентен мониторинг. Можете да наблюдавате температурата, влажността на въздуха, димните емисии, отварянето на вратата и още много други. Контолът на сауната ще ви предупреди ако нещо не е наред.

Контрол на вашата сауна от разстояние

Включете сауната дистанционно - независимо дали сте излези навън за една зимна разходка или се прибирате от работа. Когато иматефiPhone, Android phone, таблет или лаптоп с вас, вие винаги имате достъп до вашта система Loxone. Това означава, че сауната ви може да бъде готова и да ви очавка винаги и по всяко време.

 Miniserver на Loxone - пълен контрол на сауната ви 

Miniserver е сърцето на домашната автоматизация, като Home Loxone предлага много повече от просто контрол на сауната. Вие също може да управлявате и вашето осветление, отопление, алармена система и още много други, което прави Loxone най-добрият избор за управление на вашия дом.