Сърцето на LOXNE: Минисървър

Вашият дом – лесно управление и интелигентна автоматизация

 

Всички разработени от LOXONE софтуери са безплатни, плащате само за закупуването на хардуера. Най-хубавото от всичко е, че LOXONE Умна къща се развива и обогатява с редовни и непрекъснати актуализации на софтуера.

 

Мобилни приложения на LOXONE

Можете да контролирате и управлявате вашия дом чрез безплатните мобилни предложение, разработени от LOXONE заiPhone®, iPod® Touch, iPad® и Android®, или чрез уеб браузъра т.е. Навсякъде където се намирате, независимо от разстоянието. Лесно, интуитивно и бързо.

LOXONE Confing

Loxone Config е разработеното софтуерно решение, което е безплатно и чрез което можете лесно да конфигурирате своя дом зависимост от нуждите си. Нека вашето въображение ви води, ние ще изпълни всяко едно ваше желание.

Loxone операционна система

Loxone OS - операционна система, която е една от най-добрите разработки за домашна автоматизация до момента. Операционната система е разработена заедно с Минисървъра и без усилие се грижи за Вашия умен дом.

 

Видове Минисървъри и къде се инсталират

Минисървър – подходящ за новопостроени сгради

Той е подходящ за DIN релсов монтаж, като е препоръчително да бъде инсталиран в разпределителна кутия, в която ще има място захранване и бъдещите разширения, които потребителят ще си закупи.

Минисървър GO – подходящ за обновление и преоборудване

Той може да бъде инсталиран навсякъде, където пожелаете - в близост до някой шкаф или до вашия рутер или закрепен за стената с помощта на интегрирана стенна конзола?

Разбира се Системата на LOXONE непрекъснато се подобрява и развива. Това става чрез безплатни актуализации както на Минисървъра, така и на софтуеранта разработка, мобилните приложения и т.н. Абсолютно в крак с новите иновативни технологии и разработки.