Детектор за дим

Предпазва Вас и Вашето семейство!

В случай на опасност всяка минута е от значение, а Детекторът за дим на Loxone  може да Ви предупреди и спаси живота Ви!

Интелигентна система за отчитане на дим

Използвайки своята професионална система за измерване, съдържаща 16 сензора, детекторът за дим безопасно и надеждно открива дим и веднага предупреждава при създаване на опасни ситуации. Също така се взима впредвид и колебанията в температурата, които също се отчитат от системата.  Детекторът за дим оповестява при откирването му чрез силен звук и премигване на светлини. Той е независим от гледна точка на електрическото захранване, което означава, че при спиране на тока, той продължава да функционира.

Перфектно интегриран и същевременно напълно самостоятелно работещ

Благодарение на вградения модул Loxone Air, алармата за дим може да бъде свързана към системата на Loxone. В случай на опасност сигналът се изпраща до Минисървъра чрез  технологията Loxone Air, което му позволява да извършва допълнителни функции като: вдигане на щорите, включване на предупредително осветлине или обаждане до Вашия телефон.

Дълга продължителност на живот на батерията, която е включена към Smoke Detector Air. Информация за състоянието на батерията се изпраща ежедневно до Минисървъра и може да бъде отчетена и видяна по всяко време. Ако батерията се изтощава, Вие своевременно ще бъдете предупредени за това или чрез Минисървъра или чрез телефонно обаждане, или по имейл, или чрез светлинен сигнал. Вие избирате начинът на оповестяване.