Loxone Remote Air

Интелигентното дистанционно управление!

С дистанционното управление Remote Air, Вие можете да контролирате всички Smart Home функции като например осветление, щори, музика и т.н. Можете да зададете на петте бутона, които то съдържа настройки по ваш избор или да използвате същуствуващите стандартни такива. Дистанционното е лесно и удобно за употреба и най-голямото му предимство, е че можете да управлявате с него абсолютно всико във Вашата Умна къща. Това включва: повдигане на щорите, промяна на осветлените, отваряне на вратата на гаража и активиране на алармената система. Дистанционното Remote Air използва специална безжична технология, която е разработена специално за Умните къщи на  Loxone. Чрез използване на Минисъра и  Air Base Разширението или Минисървър Go, Вашето дистанционно управление може да управлява безпроблемно вашия дом.

Важно уточнение: В началото ще можете да свържете дистанционното директно само към разширението Air Base или към Минисървър Go. След това с всяка следваща актуализация на софтуера то ще увеличава обхвата си на действие.

Лесно за употреба

В Умната Къща на Loxone, контролът се намира във Вашите ръце. Единственото,което трябва да направите е да решите коя от функциите на Умната къща ще използвате - бързо, лесно и удобно.

Лятна къща

Можете да използвате вашето дистанционно  Remote Air, за да контролирате осветлиението, щорите или музиката във Вашата лятна къща. Не зависимо дали ще включите или изключите светлините, ще спуснете или ще приберете щорите, ще смените музикалната станция, всичко зависи от Вас. 

Гараж

Както вече споменахме една от възможните опции на вашето умно дистанционон, базирано на системата Air е да управлява Вашата гаражна врата. Само с едно натискане върху него можете да отворите или затворите гаражи си без да се налага да слизате от колата. 

Активиране на алармата

Друга функция на  Remote Air е свързана с активиране и деактивиране на вашата охранителна система. Само с едно кликване върху дистанционното Вие я включвате или изключвате, като външното остветление присветва два пъти, което Ви подсказва, че алармата е активирана.

 Аудио система

С едно кликване, Вие включвате и изключвате своята музикална система, променяте източника, намалявате или увеличавате звука. Едно единствено дистаннционон включващо в себе си толкова много функции.